Lucia

Igår var det lucia på dagis då.
Upp kvart i sex, åka till dagis 6.35, lusse klockan 7.
Barnen söta och  vi bjöds på kaffe, pepparkakor och lussebullar
Isidor var så stolt över sin pepparkaksdräkt att han sen hade den på sig hela dagen:)


Pepparkaksgubbe i soffan



Alla lite morgontrötta?

Efter lusse var det jobbedags för mig. Mycket att fixa med nu innan helgen, samt väldigt mycket gäster hela eftermiddagen, så sista timmarna blev stress stress stress..


   

    Efter jobb åkte vi till nybrostrand och köpte en vagn av en arbetskamrat till mig- å ja, vi ska göra oss av med 2 av de gamla.. Tillåme grannarna i trappen börjar undra om vi inte gör något annat än å köper vagnar, men vi upptäcker alltid massa nackdelar med vagnarna när vi haft de ett tag, å så hittar vi ett "kap", slår till och sen är det åter samma visa
Men nu har vi köpt en BRIO race (en skitsnygg ferarriröd), som vi vet är jättebra. har bra däck, bra sits, funkar bra med ståbrädan, ställbart handtag så Daniel också kan gå bra med den, bra suflett, lätt och tar inte för stor plats i bilen..



Inez kryper

Kevin vann IDOL igår. Väldigt värdig vinnare. Han har varit skitbra genom hela tävlingen. Tyckte han var lite okarismatisk i början och fastnade lixom inte för hans personlighet, men han är skitgrym på scen. För första gången var det två grymt bra i finalen. Tycker Alice hade varit en precis lika värdig vinnare. Hon är snygg, duktig, söt men ändå rivig. :)

Idag var vi iaffären och handlade mat för veckan. Gjorde upp veckomatsedel för hela veckan igårkväll så handlade vi efter den idag. En hel veckas mat, plus lite extra kött samt giganpack blöjor för en tusing. Tyckte det var ovanligt billigt..
Träffade far och bror i affären, de erbjöd Isidor att följa med på museum nästa helg. Passar bra eftersom jag jobbar och Isidor älskar att leka med morfar och morbror :)



Inez på väg att resa sig mot något :)

Vi skulle titta på lucia i stan idag. Men vi tröttnade och gick å käka kvällsmat på kinarestauranen ist .

Imon är det söndag. Får se vad det blir. Är helt slut efter veckan, och kommande vecka lär inte bli lättare. Kväll mån-ons, ledig torsdag, då ska vi på julfika hos bekanta, jobb fre-sön (helgen lär bli helt sjuk på jobbet, är alltid tokmycket att göra helgen innan jul). Skönt med lite ös på jobbet, men man hinner inte göra något av allt annat man har liggande på skrivbordet och man är helt slut i kroppen när man kommer hem.


Inez har börjat klättra ännu mer. Hon klättrar upp mot borden, soffan, akvariet, duplo-hinken (vilket är livsfarligt, eftersom den välter!) osv. 100% ögon i nacken gäller för föräldrarna nu







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0